Частна детска градина и ясла „Палави крачета“

Най-доброто място за персоналното развитие и обучение на всяко дете, а програмите са изцяло съобразени с неговите нужди и интереси. Екипът от специалисти педагози се грижи да осигури спокойствие и сигурност, така че всяко едно дете да се чувства в уютна и защитена среда. Чрез прилагане на индивидуален подход, учебният материал се възприема с лекота от децата, които откриват света докато се забавляват.

Квартал Бояна – най-зеления и чист район на София

Частна детска градина и ясла “Палави крачета” се намира на удобно и комуникативно място само на 10 мин. от центъра на София, в най-зеления и чист район на столицата, а именно квартал Бояна. Сградата е специално проектирана и съобразена с нуждите и европейските стандарти за детска градина и ясла. На разположение на децата са големи и просторни дворове, оборудвани със специализирани съоръжения за игра, съобразени с възрастта и нуждите за развитие на добра двигателна координация.

Уютната сграда разполага с голяма зала за провеждане на уроци по танци и тържества на закрито, чиста и поддържана столова, както и удобни и просторни слънчеви стаи, оборудвани с необходимите пособия за плавно протичане на заниманията и учебния процес.

Екип и преподаватели

В крехката възраст от 1 до 7 години децата са много любопитни, естествени и възприемчиви. Нашият екип от педагози се стреми да насърчава тяхното креативно мислене и въображение по време на игра, позволявайки им да откриват своите многостранни връзки със света. В Частна детска градина и ясла „Палави крачета“ децата творят, учат и се забавляват под вещото ръководство на квалифициран педагогически състав, който открива и развива талантите и заложбите им. Нашите специалисти наблягат на чуждоезичното обучение, като от ранна детска възраст запознават децата в детайли с основите на английския език по утвърдени програми. Частна детска градина и ясла „Палави крачета“ подготвя и предучилищни групи, помагащи на децата да се приспособят плавно и успешно към обстановката и учебния процес в новото училище.

Всеки един член на нашия екип – преподаватели, логопед и медицински лица, отделя индивидуално време, внимание и любов на всяко дете, като възпитава и чувство на споделеност, затова нашите педагози работят в малки групи, развивайки детските умения, потенциал и таланти.

Отглеждане и възпитание

Ние знаем колко е отговорно отглеждането и възпитанието на всяко едно дете. Нашите възпитатели продължават и доизграждат започнатия в семейството процес на възпитание, като една от важните части на иновативната ни и успешна система на обучение е участие на родителите в процесите на израстване на детето. Това според нас е ключът към формулата: учител-дете-родител, която да разгърне творческия потенциал на децата.

Частна детска градина "Палави крачета" е лицензирана и вписана в Регистъра на институциите в системата на предучилищното и училищно образование на основание Заповед РД 14-374/16.08.2017г. на Министъра на образованието и науката.

Запиши се за нашия бюлетин