Частна детска градина и ясла "Палави крачета"

„ПАЛАВИ КРАЧЕТА“ – ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА В БОЯНА

#

Частна детска градина и ясла “Палави крачета” се намира на удобно и комуникативно място само на 10 мин. от центъра на София. Частна детска градина и ясла “Палави крачета” е в най-зеления и чист район на столицата, а именно квартал Бояна. Сградата е специално проектирана и съобразена с нуждите и европейските стандарти за детска градина и ясла. На разположение на децата са големи и просторни дворове, оборудвани със специализирани съоръжения за игра.Съоръженията за игра в Частна детска градина и ясла “Палави крачета” са съобразени с възрастта и нуждите за развитие на добра двигателна координация.

Уютната сграда разполага с голяма зала за провеждане на уроци по танци и тържества на закрито. Също така разполагаме с чиста и поддържана столова, както и удобни и просторни слънчеви стаи. Стаите ни са оборудвани с необходимите пособия за плавно протичане на заниманията и учебния процес.

 
ФЕРМАТА
 

Фермата на Частна детска градина и ясла “Палави крачета“ се намира само на 40 км. от София в село Дрен. В нашата ферма децата се радват на близък контакт с природата, учат се да садят цветя и зеленчуци, както и се грижат за животните…

 
ОБУЧЕНИЕ
 

Частна детска градина в Бояна „Палави Крачета“ изпълнява методики, дейности и обучения по програма одобрена от МОН! Ние въведехме иновативната система за преподаване на математика JUMP MATH, насочена към развитието на потенциала на всяко дете.

 
ПРИЕМ
 

Частна детска градина в Бояна „Палави Крачета“ приема деца целогодишно до запълване на местата. С подаване на молбата се подписва договор за обучение, и се подават необходимите документи. Такса обучение: 700 лв. при ежемесечно плащане.

Copyright 2016 PalaviKracheta.com | All Rights Reserved | Powered by Palavi Kracheta LTD