Частна детска градина и ясла "Палави крачета"

19 10, 2016

Литературно четене

Литературното четене в "Палави крачета" продължава и през новата учебна година! Малките палавници от ЧДГ "Палави крачета" попиват всяка дума по време на заниманията в Приказната библиотека.

28 05, 2016

Благотворителен базар – MALL Bulgaria

Скъпи Приятели, искаме да изкажем едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички Вас, че се включихте в благотворителната инициатива в помощ на децата с онкологични заболявания. Благодарим Ви за надеждата, която дарихте на всички тези нуждаещи се деца. Благодарим Ви за ентусиазма и желанието, с което се "втурнахте" да помогнете за тази прекрасна кауза. Сумата, която всички...

15 09, 2015

Благотворителна кампания за „Майчин дом“

На 15 септември 2015г. нашата детска градина се включи в благотворителна кампания за набиране на средства за апарат за азотен оксид, предназначен за недоносени деца в неонатологичното отделение в "Майчин дом".

26 06, 2015

JUMP MATH

От учебната 2015/2016 година въвеждаме обучение по математика със системата JUMP Math. Това е иновативна система за преподаване на математика, насочена към развитието на потенциала на всяко дете. В основата е създаването на сигурна и окуражаваща среда, в която всяко дете получава възможност за успех. Учебният материал е разпределен така, че децата се движат стъпка

28 11, 2014

Здравословно хранене за децата

Правилното хранене - ключът към здравето на Вашето дете! ЧДГ "Палави крачета" посвещава месец ноември на здравословното хранене, на децата ,съпроводено с интересни беседи и игри.

01 10, 2014

На гости: Вяра Атова

Певицата Вяра Атова гостува на децата от ЧДГ Палави крачета на 8 май. Чаровната Вяра разказа на мъниците за своите мечти като малка и как е успяла да ги осъществи. След това поговори с малчуганите за техните мечти и желания, а за финал им изпя една от любимите си песни.

15 09, 2014

Благотворителна кампания на ЧДГ Палави крачета

Този 15-ти септември предлагаме на всички родители и деца да се включат в нашата благотворителна инициатива и вместо букети от цветя за учителките да съберем средства за бедстващите региони в страната след наводненията. Събраната сума ще дарим на „Червения кръст“, които да разпределят средствата сред нуждаещите се.

13 09, 2014

На гости: Йордан Йовчев

Децата от Частна детска градина „Палави крачета“ гостуваха на легендарния Йордан Йовчев в залата по спортна гимнастика „Раковски“. Там най-добрият ни гимнастик проведе тренировка с малчовците, която включваше много скачане на батут и ходене по греда, а за финал – гмуркане в басейна с дунапренени гъби. Всички деца се забавляваха и останаха очаровани от преживяването.

Copyright 2016 PalaviKracheta.com | All Rights Reserved | Powered by Palavi Kracheta LTD