Частна детска градина и ясла "Палави крачета"

ПРОЕКТИ

 
ФЕРМАТА
 

Фермата на Частна детска градина и ясла “Палави крачета“ се намира само на 40 км. от София в село Дрен. Местността е прочута с чистия си въздух и невероятната природа, а мястото, на което децата се забавляват, е съобразено с всички изисквания за безопасност и оборудвано с модерни игрови съоръжения. В нашата ферма децата се радват на близък контакт с природата, учат се да съдят цветя и зеленчуци, както и се грижат за животните, като всичко това възпитава у тях чувство на отговорност и любов към околната среда.

ПРОЧЕТИ >>
 
НА ГОСТИ
 

Кампанията „На гости“ запознава отблизо децата от Частна детска градина и ясла „Палави крачета“ с популярните професии и с успели и известни личности. Децата се срещат отблизо с хора, които биха могли да бъдат обект на подражание и по време на тези срещи се създава напълно по детски непринудена атмосфера, която кара децата да мечтаят да станат пилоти, спортисти, певци, балерини…

ПРОЧЕТИ >>
 
ОПОЗНАЙ РОДИНАТА
 

Проектът на Частна детска градина и ясла „Палави крачета“ – Опознай родината, запознава от рано децата с историята на България и ги докосва отблизо с местата от историческо значение за родината ни. Залагайки на креативен и алтернативен подход по време на учебния процес, нашите възпитатели преподават по увлекателен и интересен начин основите на минало и традиции. През изминалата учебна година посетихме град Копривщица – архитектурния резерват на България, където децата прекараха един незабравим ден, посещавайки къщите-музеи.

ПРОЧЕТИ >>

Copyright 2016 PalaviKracheta.com | All Rights Reserved | Powered by Palavi Kracheta LTD